fbpx

Sedinta foto maternity in lavanda


Pandemia coronvirusiana a fost mai darnica cu noi decat cu altii si nu ne-a adus virusi cum era de asteptat. Doar un mic mare bob de speranta si noi inceputuri. Momentan bobuletul este adapostit si nu promite sa ne viziteze decat in noiembrie. Pana atunci insa putem face cu totii cunostinta cu burtica de adapost si a sa sedinta foto maternity in lavanda. Cum majoritatea sedintelor foto in aer liber sunt pe baza de flori la noi, nu am putut rata nici in aceasta formula de maternitate, campul de lavanda al celor de la Gradina de lavanda.

MATERNITATE IN PANDEMIE

Douazeci douazeci (2020) a fost un an al surprizelor de tot felul. Intai pandemia, apoi reprogramarea tuturor evenimentelor si mai apoi vestea ca vom deveni parinti. Se pare ca minunilor nu le pasa de momentul oportun, ele vin cand decid ele ca e cazul si atat. In contextul acesta de neliniste, nesiguranta si angoasa, un baietel din stele a pornit catre parintii lui de pe pamant. Cel putin asa se spune, ca bebelusii isi aleg parintii. Au fost  multe momente cu emotii si analize de tot felul insa toate au trecut si iata-ne ajunsi in cea de-a sasea luna de maternitate. Acum aplicatia ne spune ca bobul nostru curajos cantareste cat o vanata uriasa de 800 de grame, care are lungimea de 35 de centimetri.

Practic toata optica iti este schimbata pe parcursul catorva luni. Si asta chiar daca inca nu il vezi si nu il cunosti cu adevarat pe bebe, decat din ecografii. De exemplu, maternitatea asta care la noi in articol este mov si diafana vine la pachet cu o groaza de termeni noi. Brusc ajungi si medic si nutritionist si tehnician de carucioare si patuturi, specialist in parenting si mai ales om plin de ganduri. Esti intr-un univers nou care contine cuvinte precum Rh negativ, imunoglobulina D, dublu si triplu test, trisomie, vouchere Materna (click viitoare mamici care nu stiti despre ce e vorba), celule stem, clampare tarzie, vernix si lista poate continua. Dar mai presus de toate, ajungi incetul cu incetul intr-un univers denumit dragoste infinita pentru ceva sau cineva mai bine zis, pe care nu il cunosti. Asadar, perioada de maternitate e stranie intrucatva la inceput dar iti da accesul catre o etapa noua, o lume noua, aceea a parintilor.

SEDINTA FOTO MATERNITY IN LAVANDA

Sedinta foto maternity in lavanda am facut-o chiar in ultima zi de dinainte recoltei. Cultura se afla la Tiparesti, in judetul Prahova, si e deosebita mai ales pentru ca are o cadere interesanta datorita dealului pe care este cultivata. Noi am platit 10 lei intrarea de fiecare dar asta pentru ca sedinta foto era una personala, nu in scop comercial. Lume a fost destul de multicica dar a mai iesit  din editare prin bagheta magica a Photoshopului. Fotografiile sunt facute intre orele 19:30 si 20:30, iar ultimele raze aurii ale apusului au fost spectaculoase.

DACA VA PLANIFICATI SEDINTA FOTO MATERNITY  IN CURAND, DATI-NE UN SEMN AICI

Pentru toti cei care ati ghicit ca Misu urmeaza sa aiba un fratior, un mare hug din partea noastra si va dorim si voua bucuria de a deveni parinti, asta daca nu sunteti deja!  🙂


Leave a comment