Numele meu e Robert … si sunt photoholic :)


Fotografia a intrat in viata mea la 27 de ani si a ajuns pe parcurs sa se transforme, cu pasi mici dar siguri, dintr-un hobby, intr-o profesie.
In acea perioada nu stiam ce avea sa-mi rezerve viitorul si nici nu imi planuiam sa ajung sa fac fotografie la nivel de arta, pur si simplu cautam sa ma exprim cumva, ne-am intalnit cum se spune, undeva la mijlocul drumului. Mi-am cumparat primul aparat de fotografiat, si am inceput sa urmez un fir care m-a ghidat de la sine parca, astfel am inceput sa studiez toate aspectele fotografiei, de la cele artistice pana la cele mai mici detalii tehnice. Economistul, absolvent de ASE, era acum insotit mai mereu de aparatul de fotografiat, pregatit sa imortalizeze orice i se parea demn de surprins prin lentila.
Poate parea a scenariu de film american de masa dar pot spune cu franchete, dupa atatia ani in spatele aparatului, ca  aceasta experienta mi-a schimbat viata si felul in care relationez cu cei care ma inconjoara.

Vad o cu totul alta lume cand privesc prin obiectiv, in care cateodata ma pierd minute in sir,  pentru a obtine imaginea pe care o doresc.
Ceea ce vreau e ca fotografiile mele sa ajunga sa spuna o poveste, sa provoace si sa starneasca confuzie, sa socheze, sa creeze emotie si controversa. Iar daca reusesc sa va aerisesc sufletul si sa il rup din rutina urbana pentru  acele cateva minute cat vizitati acest site, ma pot declara multumit! Promisiunea  mea pentru clienti si nu numai, chiar si dupa atata mii de cadre realizate in toti acesti ani, este ca nu ma voi opri din fotografiat pana cand nu voi considera ca am ajuns la cel mai inalt nivel al artei in fotografie. Sper ca v-ati delectat cu munca mea de aici, de pe site si de ce nu, mi-ar face placere sa ne cunoastem si poate sa fiu fotograful vostru la urmatorul eveniment  demn de pus in rama :)!


 

horizontal-black-mica