Copilarie magica in zapada | sesiune foto de familie iarna


Pe Natalia o cunoasteti si din postarea de AICI, cu bradutul, unde era mult mai micuta si mai “sprijinita” de mami si tati Andreea si Dragos. Acum e o domnisoara in toata puterea cuvantului care merge pe propriile picioruse si care debordeaza de personalitate :). E un copil tare dragalas! Tocmai de aceea Andreea si Dragos au vrut sa facem o sesiune foto  de familie la munte.

Ei au obisnuit-o pe fetita cu muntele de mica si la doar un anisor si jumatate a rezistat cu stoicism unei zile intregi de poze, chiar daca pe ici pe colo cu cateva sughituri infundate de plans si incalzit la manuta si picioruse intre etapele shootingului.

Pozele au fost facute la Bran, la coborarea  de la Cheila Gradistei si in Poiana Brasov, am folosit numai lumina naturala si am optat pentru editarea in stil vintage a acestei postari, ceea ce a dat un iz de poveste intregii sedinte foto. Sa stiti ca sunt reali nu sunt rupti dintr-o feerie alba! Multumesc celor trei protagonisti pentru ca au acceptat sa fie eroii acestei postari, oamenii minunati, companie placuta, work& fun intr-un cuvant!

Obiectivele folosite sunt 28 f/1.8 Nikon , 50 f/1.4 Nikon

Like & share!:)

Daca cauti un fotograf bun pentru a face o sedinta foto de famile iarna scrie-mi aici!

 


Comments (1)

  1. Violeta Gosea

    Superbe fotografii….cred ca dupa aceasta sedinta foto, Natalia a dormit bustean…si parintii…:o)

    Reply