Sedinta foto copii – micul indian Gabriel


Micutul nostru indian, Gabriel, este genul de “mini-model “care face sedintele foto o placere! Noi ne-am mai intalnit si cu alte ocazii, la sedinta foto de Craciun si la botez, unde a fost la fel de cooperant, zambitor si super hazliu! Pentru prima parte a sedintei am ales sa facem un decor minimalist cu tema indienilor, n-a fost usoara misiunea cand au tabarat pe noi o droaie de copii din parc care voiau si ei in “cort” si dai si lupta si dai si lupta cu ei ca la ‘pasopt! 🙂 Vremea a tinut cu noi si  fotografiile au iesit asa cum le vedeti! Ba chiar m-au asaltat parintii pentru carti de vizita, ca vor si ei asa fotografie, a fost o experienta!

Am continuat sedinta foto acasa abordand tema iepurasului bej cu urechi albe si clapauge, unde Alex, fratiorul mai mare, a condimentat ca de obicei atmosfera 🙂 Gabriel a fost un iepuras coconas cuminte si de data aceasta si cu siguranta sedinta foto nu ar fi iesit atat de bine daca nu ar fi fost atat de haios!

Va las cu fotografiile si va astept cu drag pe toti cei ce aveti copii sa continuam aventura alegerii temelor foto din sacul meu fara de sfarsit!

 


Leave a comment