fbpx

Love the dress in Gradina Japoneza


LOVE THE DRESS SAU SEDINTA FOTO DE FAMILIE?

De ce nu sedinta foto de familie in loc de love the dress? Pentru ca atat Andra cat si Ciprian aveau costumatiile din ziua nuntii si mai aveau ceva! Ghiciti ce sau pe cine? Pe Ilincuta budincutaaa!Pe Mosteni ii stiti sigur de mai demult.  Sunt unul dintre cuplurile mele de drum lung! Sunt cei care au avut nunta la Colonial Club Cernica. Nu stiu daca e o intamplare dar cu toate cuplurile care au avut nunta la Colonial lucrurile au mers struna! Atat din punct de vedere foto, cat si uman. Trash the dressul cu ei fusese de mult discutat si rasdiscutat insa apele nu se asezasera niciodata. Asa ca intr-o zi cu soare am facut o sedinta foto, nici cal, dar nici magar! Nici love the dress si nici sedinta foto de familie, ci undeva la mijloc! Dar ne-a placut! Asta e esential.

EXPERIENTA CU THE MOSTI’S

Ne-am trezit intr-o dimineata, cand ciresii albi erau deja cam pe scuturate si strecurandu-ne printre norii si soarele care se tot succedau am reusit sa facem niste fotografii foarte simpatice! Sedinta foto a fost realizata in lumina naturala, fara blit. Ne-am ajutat insa destul de mult de blenda in acea zi. Ilincuta a facut cunostinta pentru prima data cu florile delicate de cires alb, iar noi nu am ratat nicio ocazie sa ii surprindem emotiile. The Mosti’s, asa cum le place sa li se mai spuna, au venit si cu ceva elemente de recuzita pe care le-am agatat prin copaci la “love the dress”. Le-am folosit cu placere la unele cadre, iar spre final, Andra si cea mica s-au asorat cu geci de blugi in aceeasi nuanta, special aduse pentru sedinta foto.

Ne-am despartit cu promisiunea ca vom mai reveni in aceeasi formula de la ciresii roz si chiar asa s-a si intamplat. A doua noastra intalnire a fost la o alta sedinta foto pestrita! Dar mai multe despre cealalta struto-camila  puteti gasi AICI.


Leave a comment