fbpx

Fotografie profesionista de nunta la Domeniul Stirbey – Andreia si Cristi


NUNTA LA DOMENIUL STIRBEY

Andreia si Cristi s-au indragostit la una din editiile Festivalului Summerwell si asa au decis ca nunta la Domeniul Stirbey va fi cel mai potrivit loc, intrucat gazduise festivalul cu pricina si adusese multe zen-uri bune. Ei sunt cuplul meu de miri foarte tineri si activi chiar si pentru varsta lor, stiu ca suna ciudat dar chiar asa e! Tocmai pentru ca sunt un cuplu atat de tanar si pentru ca le place sa exploreze locuri noi si sa incerce cat mai multe experiente noi impreuna, nu rateaza nici un festival in aer liber.

Sunt printre putinele cupluri care si-au organizat petrecerea burlacilor in paralel si in tari diferite! Cu ei am construit o podisca peste un rau de munte la sedinta de logodna si tot cu ei am infruntat fulgere naprasnice si caini ciobanesti de stana in trash the dress.

 

Urmeaza doua postari si cu sedintele foto de care va vorbesc! Deci fiti pe frecventa ca veti avea ce sa vedeti! Va las in compania pozelor de la nunta care a fost la fel de plina de viata asa cum sunt si ei:

Daca vrei sa colaboram, scrie-mi aici!

Leave a comment