Cununie civila & sedinta foto – Vio si Razvan


Violeta si Razvan sunt perechea mea de miri harnici, cu ei cred ca am semnat cu vreo doi ani inainte de nunta, m-au ales si i-am ales de la prima intalnire. Eram prieteni pe Facebook de mai mult timp  si pesemene ca mai vazusera ce “bravuri” – a se citi fotografii de nunta mai facusem pe la alte evenimente. Vio mi s-a parut genul energic si super comunicativ, iar Razvan “capul familiei”, mai rezervat in cuvinte dar ferm cand a decis sa semnam cu hotarare.  De la primul ceai impreuna timpul a zburat intr-o clipa si a venit ziua cununie civile si a sesiunii foto: fotografiile nu le mai cataloghez pentru ca le veti da voi singuri calificative dar vreau sa povestesc pe scurt cat de frumos, minutios si in acelasi timp natural au aranjat intreaga curte pentru cununia civila! O combinatie intre stilul modern american de petrecere in gradina si naturaletea stilul romanesc de nunta in curtea parinteasca cu multe decoratii din lemn lacuit natur, care te transportau usor in zona de munte datorita aspectului.

De cum am intrat ne-a intampinat o sageata alba frumos pictata de mana care ne-a indrumat in a-i gasi pe Vio si Razvan! A fost de folos caci i-am gasit repede, unul mai aspectuos ca celalalt si bineinteles asortati, ne-au vrajit din start orhideea albastra decorativa pe care Vio a purtat-o la ureche  si cravata abastra cu imprimeu a lui Razvan! Borcanele frumos ornate cu bucati de lime si lamaie au fost umplute intr-o clipa cu o delicioasa limonada pe care am degustat-o numaidecat, iar candybarul cu cozonac gustos a fost si el decorat cu fotografii care faceau un scurt istoric al  frumoasei lor relatii.

Nu a durat mult si ne-am apucat de poze, bancute din lemn au gazduit invitatii cat timp mirii au spus “da”, iar apoi livada cu prune mov-albastrui au creat cadrul potrivit pentru sedinta noastra foto, care poate trece usor drept sesiune foto de logodna sau save the date!

Lumina apusului a dat o nota calda chipurilor celor doi, mai ales ca golden hour-ul este si lumina mea preferata pentru poze. Timpul a trecut repede si ne-am vazut nevoiti sa ne luam la revedere de la livada de pruni, dar nu inainte ca Vio sa ne dea o ladita care sa ne ajute sa ne servim cu prune bio direct din pom; luminite albe boltau frumos peste invitati iar scaune si mese albe umpleau  gazonul verde din curte. Petuniile roz-mov din dreptul a doi stalpi de lemn natur, proaspat lacuiti si ei ne anuntau ca avem un cuplu “just married”!

 


Leave a comment