fbpx

Trash the dress in zapada


Imi plac sedintele foto save the date (logodna), trash the dress sau din ziua nuntii, cat mai originale, tocmai de aceea imi indemn mirii sa fie indrazneti, sa imi spuna cat mai multe despre ei ca sa cream ceva care  sa ii reprezinte cu adevarat,  sa se simta cat mai natural;  vreau sa fie niste momente in care rad mult si care sa le ramana in minte ca o amintire foarte  placuta.

E adevarat ca nu toate sedintele sunt usor de facut, de multe ori cele foarte resusite, au in spate si ceva determinare, nu doar zambete. Insa atata timp cat faci ceva cu placere, chiar daca ti se pare greu sau complicat, iti doresti sa duci acel ceva la capat.  Ca fotograf profesionist de nunta, pentru mine  e important ca mirii mei sa fie  multumiti si fericiti cu rezultatul, dar imi doresc si ca fiecare eveniment sau sedinta foto realizate sa imi imbogateasca portofoliul si sa imi slefuiasca de la an la an experienta care de cele mai multe ori perfectioneaza!

Ce spuneti asadar de o sedinta de trash the dress, love the dress sau after-wedding in zapada? Cadrele sunt spectaculoase, originale si muncite, e adevarat! Vazand ca primavara nu are de gand sa isi arate fata prea curand, iar la munte nici atat, m-am gandit  sa impartasesc cu voi cea mai noua sedinta foto profesionista de trash the dress, de data aceasta doar cu mireasa!

Asadar consultati-va dragi miri ai lu 2018 si  hotarati-va daca va doriti o astfel de sedinta foto dupa sau chiar inainte de ziua nuntii voastre! Ne scrieti si punem tara la cale!

P.S.: Oferta e valabila si pentru cuplurile care au trecut demult de nunta dar care nu au reusit sa faca un trash the dress in adevaratul sens al cuvantului!

Daca cauti un fotograf bun pentru a face o sedinta foto de trash the dress iarna scrie-mi aici!

 


Leave a comment